Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Ce facem în weekend? Participăm la concerte în aer liber și mergem la cinema

Ce facem în weekend? Participăm la concerte în aer liber și mergem la cinema

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe activități pe care nu trebuie să le ratăm. Întâmpinăm personajele colectării selective în cartierul Valea Aurie, mergem la cinema, participăm la concerte în aer liber și la ateliere creative.

Vineri, 16 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De vineri până duminică în Piața Habermann se desfășoară Sibiu Sounds. Pe scenă vor susține show-uri live peste 50 de artiști din Sibiu, soliști sau trupe, underground sau cunoscuți, care au piese proprii, 100% originale. Detalii găsiți aici.

De la ora 16, sunteți invitați la Ginoteca Mango Bar pentru a servi unele dintre cele mai delicioase gin-uri într-o atmosferă întreținută de DJ Andu Luca. Informații găsiși pe pagina de facebook a evenimentului.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Scapă, Dacă Poți 2! Turneul Campionilor”, „Milkshake Exploziv”, „Si Atunci... Ce E Libertatea?”, „Drumul Terorii”„Ghici Cine Mai Vine La Cină” sau „Jaful Secolului” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

De la ora 19, în Grădina Bis are loc spectacolul „Nimeni nu știe ce e în inima mea”, o confesiune plină de umor și sensibilitate a actorului Florin Coșuleț. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 17 iulie

De la ora 9:30, Asociația Creative Act organizează un workshop de artă decorativă. Mai multe informații găsiți aici

De la ora 12, personajele colectării selective ajung în cartierul Valea Aurie în cadrul celei de a doua ediții a proiectului „Ne jucăm și curățăm”. Mai mute detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 18, la Teatrul Gong din Sibiu se desfășoară spectacolul Broscuța fermecată. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. 

De la ora 20, la Bis Teatru are loc spectacolul „Artă”. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 18 iulie

Tot în acest weekend în Piața Mică se desfășoară Creative Buzz – festival de produse hand made. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 14, Brunch Affair continuă cu seria de evenimente al căror concept unic promite o experiență de neuitat. Detalii despre evenimentul organizat la Hosman găsiți aici.

Classics for Pleasure ajunge în acest sfârșit de săptămână la Sibiu. Festivalul îi așteaptă pe melomani cu 3 concerte de muzică clasică și o expoziție inedită. Toate informațiile despre eveniment le găsiți aici.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus