Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

FOTO - Trafic îngreunat între Sibiu și Veștem. Drumarii refac marcajele rutiere

FOTO - Trafic îngreunat între Sibiu și Veștem. Drumarii refac marcajele rutiere

Traficul se desfășoară îngreunat vineri după-masă pe DN 1, între Sibiu și Veștem, drumarii lucrând la refacerea marcajelor rutiere pe tronsonul de drum recent asfaltat.

Șoferii se arată nemulțumiți de ambuteiajele create, circulația desfășurându-se bară la bară de la intrarea în Șelimbăr până la sensul giratoriu de Veștem, în special pe sensul de mers către Vâlcea/Brașov.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov spun că lucrează la refacerea marcajelor rutiere pe acest tronson de drum, mai ales că el a fost reasfaltat recent. Pentru a nu deranja și mai mult participanții la trafic lucrările se vor opri în jurul orei 15:00, urmând a fi reluate în week-end.

De asemenea, probleme în trafic sunt așteptate să apară zilele următoare și în zona Avrigului, pe DN 1, unde săptămâna viitoare de asemenea se vor realiza marcaje rutiere noi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1697

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gabi

Acum 1 an

Prima dată cred că ar trebui să refacă porțiunile care s-au degradat, la nici o luna de la asfaltare și pe urmă să marcheze. Poate faceți un articol și pe tema asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus