Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Zero pe linie. Sibiul nu are pacienți pe ATI, cazuri noi sau decese raportate în ultima zi

Zero pe linie. Sibiul nu are pacienți pe ATI, cazuri noi sau decese raportate în ultima zi

Patru pacienți COVID mai sunt internați în prezent în județul nostru, pentru tratament. Vestea bună este că nici unul dintre aceștia nu este la terapie intensivă. În ultimele 24 de ore s-au efectuat 249 de teste.

În ultimele 24 de ore, Sibiul nu a înregistrat nici un caz nou, nici un deces și nici o persoană vindecată. Cifrele așadar se mențin, cu o mică diferență - în acest moment, nici un pacient nu este internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 206 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 6 persoane în izolare la domiciliu. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26520 de persoane, au fost vindecate 21446 de persoane, iar 1069 persoane au decedat. 

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus