Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Festivalul romilor amendat cu 5.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor COVID-19

Festivalul romilor amendat cu 5.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor COVID-19

Jandarmii sibieni au sancționat aseară organizatorul evenimentului Festivalului Internațional al Culturii Romilor, care va avea loc în Piața Mare.

Amenda în valoare de 5000 lei a fost aplicată pentru „nerespectarea regulilor impuse pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, pe timpul desfășurării acestuia”. 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că spațiul destinat evenimentului nu era împrejmuit corespunzător (gardul împrejmuitor nu era continuu, în unele zone lipsea în totalitate), nu se realiza controlul persoanelor cu drept de participare la eveniment, nu exista personal de pază desemnat de către organizator și persoanele participante la eveniment nu purtau măști de protecție”, anunță Prefectura Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Mihai

Acum 3 luni

In amintirea regelui Cioaba, imparatului Iulian si presedintelui Iohanis
Raspunde

John doe

Acum 3 luni

"romii" si "respectarea regulilor" :D. Un fel de "astrid" vs "competenta" sau "huja" vs "asfalt drept" sau "psd/pnl" vs "cinsit"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus