Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Foto Incendiu într-un parc de dezmembrări auto din Mediaş

Foto Incendiu într-un parc de dezmembrări auto din Mediaş

Un incendiu a izbucnit vineri după-amiază într-un parc de dezmembrări auto din municipiul Mediaş, patru autoturisme fiind cuprinse de flăcări.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi să intervină de urgenţă în municipiul Mediaş, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe autoturisme aflate în parcarea unui operator economic cu domeniul de activitate dezmembrări auto.

S-a intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

La sosirea forţelor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la patru autoturisme situate unul lângă altul, precizează ISU.

''Intervenţia rapidă a salvatorilor a condus la localizarea şi lichidarea incendiului fără ca acesta să cuprindă toate autoturismele aflate în imediata apropiere. Nu s-au înregistrat victime'', menţionează sursa citată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic produs de scânteile rezultate din utilizarea dispozitivelor electrice de tăiere /dezmembrare (flex), mai arată ISU Sibiu. 

(Agerpres/foto ISU Sibiu)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 893

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus