Marţi,
21.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și mergem la cinema

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și mergem la cinema

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe activități de care ne putem bucura. Mergem la cinema, vizionăm spectacole de teatru, mergem la festivalul bujorului de munte și la raliul Sibiului.

Vineri, 30 iulie 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Vineri și sâmbătă în Piața Habermann Markt se desfășoară Sibiu Fashion Days 2021. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 15, Muzeul Astra organizează evenimentul „Diversitate și complementaritate în restaurarea și valorizarea patrimoniului cultural”. Informații găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Familia Crood- Vremuri noi”, „Old: Prizonierii timpului”, „Sputnik”, „Croazieră în junglă” sau „Supernova” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 31 iulie

Tot în acest weekend are loc și Raliul Sibiului. Informații despre eveniment găsiți aici.

De la ora 20, la teatrul BIS se joacă „Născut în 2000”. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă și duminică, comunitatea din Gura Râului sărbătorește bujorul de munte, tradițiile pastorale, gastronomia specifică locului, cântecele și dansurile ciobănești, în cadrul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului „Bujorul de Munte” de la Gura Râului. Programul complet îl găsiți aici. 

Duminică, 1 august

De la ora 20, are loc spectacolul „Țapinarii 20 de ani”. Intrarea este liberă, iar mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Festivalul ”Concerte pe acoperiș” va debuta duminică, 1 august, cu unul dintre cele mai proaspete proiecte din Sibiu, cvintetul de alamă Tromba Felix, compus din muzicieni ai Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 1 lună

Hei, voi care va ocupati de programul de timp liber, vine TIFF-ul de laCluj la Sibiu?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus