Marţi,
21.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Tamponare urmată de un scandal, pe Semaforului

Tamponare urmată de un scandal, pe Semaforului

Două autoturisme au intrat în coliziune în această seară, pe strada Semaforului. Incidentul a fost urmat de un scandal care a izbucnit între cei doi bărbați implicați în tamponare.

Se pare că un șofer care ieșea dintr-o benzinărie ar fi pătruns pe partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism. Din impact, una din mașini a ricoșat în alt autoturism. În acest moment, polițiștii Biroului Rutier Sibiu soluționează evenimentul rutier, tamponarea, urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile de producere a acestuia, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Imediat după producerea tamponării, se pare că între cei doi șoferi a avut loc o altercație, unul dintre ei lovind cu un obiect contondent mașina celuilalt, însă până la sosirea echipajelor de poliție această stare s-a aplanat. Surse spun că cei doi ar fi avut mai multe conflicte în trecut.

Până în acest moment niciuna dintre părți nu a depus vreo sesizare privind acte de lovire.

Foto: Facebook/Info Trafic Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Nicu

Acum 1 lună

Daca s-ar uita Politia pe filmarile de la benzinaria respectiva ar putea da zilnc zeci de amenzi soferilor care intra prin benzinaria respectiva doar ca sa scape de semafor. ...am uitat, nu e omologata camera si nu se poate face nimic, doar nu o sa vina sa supravegheze zona...
Raspunde

John doe

Acum 1 lună

Nu e ok ce fac unii soferi ca ocolesc semaforul trecand prin benzinaria respectiva dar de curiozitate, ce articol din codul rutier interzice trecerea prin benzinarie si ce amenda poate primi un sofer pentru asta? Este interzis accesul intr-o benzinarie daca nu alimentezi sau ce?
Raspunde

John Doe 2

Acum 1 lună

Scumpule, esti grabit ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus