Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
4°C

Un bărbat a încercat să-și omoare concubina, apoi s-a sinucis, într-o casă din centrul Sibiului

Un bărbat a încercat să-și omoare concubina, apoi s-a sinucis, într-o casă din centrul Sibiului

Un sibian s-a sinucis în urmă cu câteva zile, într-o casă din centrul orașului, după ce a încercat să își omoare concubina. 

Totul s-a petrecut în noaptea de 1 august. În jurul orei 3:45, o persoană a sesizat autoritățile, prin apel la 112, cu privire la faptul că, într-o casă de pe strada Croitorilor, din municipiul Sibiu, un bărbat a înjunghiat o femeie, după care s-a spânzurat într-o anexă a imobilului. Se pare că cei doi erau divorțați de 30 de ani, însă locuiau împreună. Până la momentul producerii tragediei, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la eventuala stare de conflict existentă între cele două persoane, explică Elena Welter, purtător de cuvânt. 

Odată cu semnalarea cazului, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată și au constatat că în jurul orei 3, între bărbatul de 62 de ani și concubina sa, în vârstă de 65 de ani, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori în zona abdominal – toracală, după care s-ar fi deplasat într-o anexă a locuinței, unde s-a spânzurat.

Echipajele medicale care au intervenit la locul faptei au constatat decesul bărbatului, iar femeia a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții medicale de urgență.

„Pacienta contuzionată prin agresiune a fost adusă la spital în data de 1 august, fiind diagnosticată cu plăgi multiple, toracice și abdominale. În prezent este internată în cadrul secției clinice Chirurgie II, sub supraveghere și tratament. Este în stare stabilă, însă rămâne internată”, relatează Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cauza penală vizând săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gicu

Acum 3 luni

A luat-o razna la batranete. Dumnezeu sa-l ierte, iar pe dna s-o insanatoseasca...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus