Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Dulapuri cu unelte, puse la dispoziție gratuit sibienilor care merg să îngrijească mormintele în Cimitirul Municipal

Dulapuri cu unelte, puse la dispoziție gratuit sibienilor care merg să îngrijească mormintele în Cimitirul Municipal

Începând din această săptămână, sibienii care merg în Cimitirul Municipal pentru a îngriji mormintele au la dispoziție, gratuit, dulapuri cu unelte amenajate de către serviciul care administrează Cimitirul.

„Au fost amplasate patru dulapuri cu unelte la cele trei intrări ale Cimitirului - la cea dinspre piața de flori, la intrarea dinspre Calea Dumbrăvii, la cea dinspre Calea Cisnădiei, dar și pe aleea din zona Eroilor Revoluției. Fiecare dulap conține o sapă mică, greblă, foarfecă de grădină, mătură mică, făraș, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare și saci de gunoi”, transmit reprezentanții primăriei Sibiu.

Toți cei care doresc să utilizeze aceste dulapuri vor apela numărul de telefon înscris pe acestea. Un angajat al Serviciului Cimitir le va preda cetățeanului, după ce acesta va înscrie în registru datele sale de identificare. Fiecare persoană poate utiliza uneltele pe o perioadă de maxim 2 ore/utilizator, după care acestea vor fi aduse de cetățean înapoi în dulap pentru a permite și altora să le folosească.

Vizualizari: 963

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus