Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO Cisnădianul dat dispărut de soție, după ce a plecat la plimbare cu motocicleta, a fost găsit mort, în județul Alba

VIDEO Cisnădianul dat dispărut de soție, după ce a plecat la plimbare cu motocicleta, a fost găsit mort, în județul Alba

Un tânăr care a plecat în urmă cu două zile la plimbare cu motocicleta, din Cisnădie, a fost dat dispărut ieri de soția sa, după ce nu s-a mai întors acasă. Din păcate, bărbatul de 31 de ani a fost găsit mort, în afara unui drum care leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba.

Dispariția lui Pascariu Flaviu Ștefan a fost anunțată ieri dimineață. Soția sa spunea că tânărul cisnădian a plecat de acasă cu o seară în urmă, în jurul orei 18, să se plimbe cu motocicleta, fără să mai revină acasă. Căutările polițiștilor au dat roade, găsindu-l pe bărbat din păcate decedat, în județul Alba, în afara unui drum public. 

Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

„Salvamont Alba a intervenit alături de ISU Alba, în urma unui apel venit prin serviciul unic de urgentă 112, în comuna Saciori sat Capalna pentru extragerea unei persoane decedate într-un accident rutier de motocicletă”, arată surse oficiale.

Video: Salvamont Alba

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Paul

Acum 2 ani

Care cautari ale polițiștilor au dat roade ?!?!?! Ei nici macar nu au stiut unde sa vina sa vada despre ce este vorba ! Habar nu aveti despre ce este vorba dar faceti articole !!! Dumnezeu sa il odihnească !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus