Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
9°C

Scandal pe Semaforului. Un sibian și-a pus mașina de-a latul străzii și a lovit un alt autoturism cu bâta

Scandal pe Semaforului. Un sibian și-a pus mașina de-a latul străzii și a lovit un alt autoturism cu bâta

Un sibian de 34 de ani este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier, în urmă cu câteva zile, pe Semaforului. După producerea incidentului, bărbatul a luat o bâtă cu care a lovit o altă mașină, spărgându-i parbrizul, luneta și un geam lateral.

În fapt, la data de 4 august, în jurul orei 18:20, pe str. Semaforului din municipiul Sibiu s-a produs o tamponare. În urma cercetărilor însă autoritățile au descoperit că incidentul a fost provocat intenționat. Un sibian de 34 de ani, în timp ce conducea pe strada Semaforului, spre str. Rahovei, a efectuat manevra de întoarcere și a oprit autoturismul de-a latul străzii Semaforului, „blocând ambele benzi de circulație ale sensului de mers către str. Rahovei, împiedicând circulația pe drumul public și aducând atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”, intrând în coliziune cu alte două mașini. Totodată, șoferul a lovit cu o bâtă autoturismul cu care a intrat în coliziune, spărgându-i parbrizul, luneta și geamul lateral dreapta spate.

Cei doi se cunoșteau și ar fi avut un conflict mai vechi, arată surse din cadrul cercetărilor, acesta fiind motivul pentru care sibianul l-a blocat pe celălalt participant la trafic.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în acest dosar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cititor

Acum 2 ani

Oricum, nimeni nu va păți nimic, ca de obicei. Cel mult o amendă simbolică.
Raspunde

Rammstein

Acum 2 ani

Coincidență sau nu dar lui ăsta i-a rămas semaforul pe roșu!!
Raspunde

Doru

Acum 2 ani

Alo justiția! Trăim în jungla pe cont propriu? În afară de salarii și pensii mai interesează pe careva ce fel de societate vrem să avem? Sud -America cu narcostatele să fie modelul?
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 2 ani

Ieftinaturi tunate... semnul cel mai elocvent al frustrării, deci agresivității.
Raspunde

John doe

Acum 2 ani

Asa e cand militia nu mai conteaza pentru nimeni si nu mai sperie pe nimeni. Nu mai suna nimeni la 112 cand e o problema, toti rezolva cu pumnul si bata si nimeni nu mai face plangere pentru ca oricum e cam degeaba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus