Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Spargere la o sală de jocuri de pe Rahovei. Hoții au fugit cu un seif

Spargere la o sală de jocuri de pe Rahovei. Hoții au fugit cu un seif

Trei tineri, cu vârsta între 15 și 18 ani, sunt cercetați penal pentru că ar fi furat o cutie de valori dintr-o sală de jocuri de pe strada Rahovei. Potrivit autorităților, prejudiciul de 24.000 de lei a fost recuperat doar parțial.

Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în cursul nopții de 9 spre 10 august, persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială din oraș de unde au furat un seif. Prejudiciul total estimat este în valoare de 24.000 lei din care, în urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii de la investigații criminale, au fost recuperați 6.000 de lei și bunuri (telefoane mobile, articole vestimentare și bijuterii) achiziționate din banii sustrași. 

Au fost identificați trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 15 - 18 ani, bănuiți de săvârșirea acestei fapte. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus