Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Amenzi de 70.000 de lei în două zile, pe drumurile din Sibiu. Polițiștii au reținut 14 permise de conducere

Amenzi de 70.000 de lei în două zile, pe drumurile din Sibiu. Polițiștii au reținut 14 permise de conducere

Polițiștii sibieni au aplicat, în ultimele două zile, într-un total de opt ore de controale, sancțiuni contravenționale în valoare totală de 70.000 de lei. 

Acțiunile în sistem integrat, desfășurate de polițiștii rutieri și de ordine publică, alături de cei de la transporturi feroviare Sibiu, s-au desfășurat miercuri și joi, în intervalele orare 7-9 și 17-19. 

Miercuri, 11 august, polițiștii au aplicat 129 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei, din care 94 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, 13 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar diferența pentru alte abateri. Au fost reținute 8 permise de conducere, din care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Joi, 12 august, polițiștii au aplicat 116 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei, din care 102 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, 31 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar diferența pentru alte abateri. Au fost reținute 6 permise de conducere, din care 3 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus