Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

De ce să te trezești devreme dimineața: ai mai mult timp pentru activități și îți găsești motivația mai ușor

De ce să te trezești devreme dimineața: ai mai mult timp pentru activități și îți găsești motivația mai ușor

Calitatea vieții depinde foarte mult de modul în care noi trăim! Suntem ceea ce vedem, ceea ce gândim și ceea ce simțim!

Am întâlnit foarte mulți oameni în permanentă criză de timp și la orice întrebare răspunsul este “nu am timp”. Consider că nu vrem să avem timp, pentru că, timp chiar există!

Mă bucur să experimentez trezitul de foarte dimineață care mi-a adus un mare câștig, și anume am câștigat timp! Cu toate că mă trezesc dimineața devreme, pot să mă laud că mă bucur de un somn excelent și de calitate! Este foarte important să prioritizăm somnul!

Trezitul dis de dimineață a adus foarte multe beneficii în viața mea. Practic am timp să mă bucur de toate activitățile, să fac tot  ce imi doresc, să îmi acord timp de calitate cu mine, cu familia, pentru jobul meu...practic în 24 ore bifez tot ce am de făcut!

Dacă vrei și tu să te trezești mai devreme și să ai mai mult timp este foarte important să îți găsești motivația!

De ce vrei să te trezești mai devreme?

Poate pentru că vrei să îți faci treaba în liniște, poate pentru că vrei să alergi sau poate pentru că vrei să citești...motivele sunt infinite, dar e absolut necesar să îți găsești motivația ta supremă și să o definești de la bun început!

Ce se întâmplă dacă nu îmi găsesc un motiv bine întemeiat?

Vei găsi mereu scuze și vei fi foarte tentat să apeși butonul de amânare al alarmei sau mai rău să oprești alarma și să dormi mai departe!

Vara este momentul ideal când poți proba trezitul de dimineață, pentru că diminețile de vara sunt absolut miraculoase!

Dacă te-ai hotărât să te trezești mai devreme, ai răbdare cu tine, fii blând și ia-o ușor. În cazul în care ești obișnuit să te ridici din pat la ora 8, cu siguranță nu va fi ușor să te trezești direct la ora 5 dimineața! Trezește-te la ora 7 pentru o perioadă de timp, și ușor o să ajungi să te trezești și la ora 6, apoi la ora 5. Îți dau un pont super valoros- când sună alarma, ridică-te imediat din pat, nu mai sta pe gânduri, nu te mai uita în tavan!

Secretul unei dimineți bune este o seară reușită! Ideal este să ne punem la culcare, cel târziu la ora 22.00, deorece vrem să ne bucurăm de un somn de calitate! Cel mai benefic somn, în care ne refacem este în prima parte a nopții și ar fi chiar păcat să îl ratezi!

Așa cum îmi place mie să spun, viață se întâmplă, și pot exista zile când nu o să te trezești dimineața devreme, sau nu o să poti să iți respecți ora de culcare! Nu este absolut nici o problema! Cel mai important este după o asemnea întâmplare să revii imediat la “normal”.

Mă bucur tare mult că ai citit aceste rânduri și îmi doresc din toată inima ca tot mai mulți oameni să se bucure de magia dimineților, pe care noi le putem face perfecte!

Spor la sănătate!              

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Corina Macrea

de Corina Macrea

Health Coach

0741313451

corinamacrea.ro

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus