Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Nouă mașini ridicate din centrul Sibiului, în cel mai aglomerat weekend

Nouă mașini ridicate din centrul Sibiului, în cel mai aglomerat weekend

Centrul orașului a fost plin de mașini parcate inclusiv neregulamentar, în weekend-ul 7-8 august, cel mai aglomerat final de săptămână din acest an. Dintre acestea, nouă vehicule au fost ridicate.

Potrivit reprezentanților municipalității, 12 autoturisme au fost sancționate pentru oprire și staționare neregulamentară, dintre care nouă au fost și ridicate. „În perioada 07-08.08.2021 pe zona centrală au fost sancționate un număr de 12 autovehicule oprite și staționate neregulamentar conform OUG 195/2002 si HCL 210/2001, iar pentru nouă autovehicule s-a dispus și măsura complementară de ridicare auto”, se arată în răspunsul transmis de Primăria Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului. 

Vă reamintim că în weekend-ul menționat s-au desfășurat în zona centrală a orașului cinci evenimente diferite. Citește și FOTO Weekend sibian ca înainte de pandemie

În decursul a trei luni (perioada 1.04 - 30.06), serviciul de ridicări al municipiului Sibiu a avut 831 de intervenții, iar în 556 dintre cazuri autoturismul a fost ridicat și transportat la locul de depozitare, potrivit unui raport emis de Serviciul de Poliție Locală al municipiului Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

2cents

Acum 2 luni

As fi curios sa aflu si cate amenzi s-au dat, nu doar cate masini s-au ridicat. In caz ca nu stiati exista si notiunea de amenda care poate fi foarte usor aplicata unei masini care e parcata in loc nepermis dar care nu e un pericol iminent pentru trafic si pietoni. Costuri minime pentru a aplica astfel de amenzi. Se pot face bani multi din asa ceva dar cumva am observat ca in ultimii ani se prefera doar ridicatul chiar daca prin asta echipajul de ridicari blocheaza traficul ca sa ridice o masina care nu bloca nimic.
Raspunde

Jean

Acum 2 luni

pai da, dar alea cu roti desumflate, depozite de alte lucruri, abandonate, cu ITP-ul si RCA-ul expirate, stau de ani de zile pe bulevardele principale, dar mai ales, printre blocuri etc Pe alea de ce nu le ridicati, direct ? AUDD ? TURCAN si toate cotofenele care v-ati aciuat la sb, ati distrus orasul, nebunelor! O clica de femei si niste feminizati au ajuns sa preia fraiele sibiului! Niciodata, poate doar cativa ani dupa revolutie, niciodata nu am avut o conducere atat de incompetenta de la nivel de primar pana la ultima administratie !!! Toate institutiile sunt parazitate de parveniti sudisti si nu numai, care n-au nimic in comun cu sibiul, care vin cu mentalitati de zone subdezvoltate, de bugetari prapaditi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus