Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

La volanul unei autoutilitare, un bărbat fără permis a lovit o mașină, în Șura Mare

La volanul unei autoutilitare, un bărbat fără permis a lovit o mașină, în Șura Mare

Șoferul unei autoutilitare de transport marfă a provocat un accident ieri, în jurul orei 15:20, după ce a intrat pe drumul național fără să se asigure. La verificări, autoritățile au descoperit că bărbatul nu deține permis de conducere.

Incidentul rutier s-a petrecut la intersecția cu strada Hamba din Șura Mare, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, șoferul unei autoutilitare a pătruns în drumul național fără a se asigura și a acorda prioritate unui autoturism care circula pe acest segment de drum și a intrat în coliziune cu acesta. Nimeni nu a fost rănit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul care conducea autoutilitara, în vârstă de 32 de ani, din Republica Moldova, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoutilitara condusă de acesta are înmatricularea suspendată ca urmare a expirării inspecției tehnice periodice și nu are încheiată poliță RCA pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terților prin accidente de circulație valabil, anunță polițiștii sibieni.

Cercetările în acest dosar sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus