Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Doi sibieni infectați cu SARS CoV – 2 au murit la ATI. Niciunul nu era vaccinat

Doi sibieni infectați cu SARS CoV – 2 au murit la ATI. Niciunul nu era vaccinat

Autoritățile anunță două decese în rândul sibienilor infectați cu SARS CoV-2. Este vorba despre două persoane, un bărbat de 66 de ani și o femeie de 63 de ani. Ambele persoane erau intubate pe Secția ATI a Spitalului Județean Sibiu. Nici bărbatul, nici femeia nu se vaccinaseră împotriva acestui virus. Aceste decese sunt primele înregistrate după  27 de zile.   

În raportul trimis astăzi de reprezentanții Instituției Prefectului Județului Sibiu sunt anunțate 13 persoane diagnosticate cu COVID-19, în ultimele 24 de ore, iar în întreg județul sunt active 45 de cazuri. În această dimineață, 27 de persoane erau internate în spital, dintre care două se află în stare gravă, pe Secția ATI.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 252.485 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 133.187 persoane cu prima doză de vaccin și 119.298 persoane cu cea de-a doua doză. 111 sibieni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. 

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Andrei

Acum 2 ani

Dr. Adrian Cacovean: Testarea doar a nevaccinaților este o măsură criminală care produce următoarele efecte: - camuflează sursele de infecție și de variante mutante ale virusului în vaccinat și le evidențiază doar la nevaccinat; - maschează ineficiența vaccinării; - nu doar discriminează nevaccinatul, ci dă vina pe nevaccinat, pe care îl face țap ispășitor pentru plaia de răceli comunitare, gripe, infecții nosocomiale care odată cu valul 4 vor găsi explicația, nevaccinarea și sursa în nevaccinat; - prelungește starea de asediu asupra populației și pandemia; - crează breșe de scăpare pentru actualii criminali, mai perverși, periculoși și eficace decât naziștii; - va justifica valul de discriminări, abuzuri, presiuni, încălcări ale drepturilor omului, tratatelor internaționale, constituțiilor, libertății de mișcare, exprimare; - grăbește instalarea dictaturii și declararea fățișă a acesteia!
Raspunde

WAXer

Acum 2 ani

...spuse Andrei in timp ce doi batrani NEVACCINATI murira la ATI...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus