Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

VIDEO Transfăgărășan: o turistă scoate capul din mașină la un urs și scapă la limită de un atac

VIDEO Transfăgărășan: o turistă scoate capul din mașină la un urs și scapă la limită de un atac

Turiștii își încearcă din nou norocul cu urșii de pe Transfăgărășan. O femeie a scăpat la limită de un atac, după ce a scos capul pe geamul mașinii, la un urs de pe marginea drumului.

Pe filmarea postată pe Facebook se poate observa cum femeia se apropie de urs, din mașină, acesta din urmă ridicându-se la ea, moment în care turista își bagă capul la loc în autoturism. Cei doi urși care se văd pe filmare nu par a fi agresivi nici după incident, stând pur și simplu pe marginea drumului.

sursa video: facebook/Tele M Iași

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Valeria Părăian

Acum 1 lună

Judecând după fragmentul video publicat mai sus, se pot trage următoarele concluzii: 1. Este clar pentru orice om normal că urșii care se întâlnesc pe marginea drumurilor și în zonele unde umblă omul caută de mâncare. Înseamnă că ori s-au înmulțit prea mult(din cauză că sunt animale protejate), ori erau lihniți de foame. 2. Ocolul silvic Cârțișoara și societatea civilă prin ONG-urile de protecția mediului ar trebui să facă acțiuni de hrănire a urșilor prin lăsarea de alimente specifice în locuri unde se cunoaște că aceste anumale umblă .
Raspunde

Munteanu

Acum 1 lună

Bine punctat, Valerio!
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

Urșii sunt înfometați pentru ca s-au tăiat pădurile și n-au învățat să mănânce cioturi de copaci. Din păcate nici o guvernare nu s-a pus și nu se pune cu mafia lemnelor
Raspunde

Cosmin

Acum 1 lună

Titlul e gresit- ar trebui " O retardata scoate capul..." !
Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

Mare ti-e gradina , Doamne , si multi prosti sar gardul!
Raspunde

Cap De Lemn

Acum 1 lună

Daca nu mai e padurea, ce sa si faca ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus