Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Restricții de circulație, pentru competiția sportivă „Binder Lake Triathlon”

Restricții de circulație, pentru competiția sportivă „Binder Lake Triathlon”

În data de 04 SEPTEMBRIE 2021 se va desfăşura în Sibiu, prima editie a concursului de triatlon, eveniment de masă, Binder Lake Triathlon, în cadrul acţiunii generice  MIŞCARE  PENTRU SĂNĂTATE.

Competiţia,  organizată de Asociaţia Club Sportiv ARIA pentru Sport Sibiu se înscrie printre acţiunile şi activităţile prin care ne propunem  să stimulăm şi să  promovăm mişcarea sportivă de masă la nivelul judeţului Sibiu, în care să fie  angrenate categorii cât mai largi de cetăţeni  din localităţile de pe cuprinsul judeţului nostru.

In cadrul competitiei se va desfasura si proba de de natatie, ciclism si alergare in data de 04.09.2021 la care vor participa  aproximativ  200 de concurenţi, în limitele categoriilor de  vârstă 14 – 20 ani, 20 - 35 ani şi peste 35 ani  (feminin  şi  masculin) se va desfăşura între orele  9 :30 – 12 :30, se va inota in Lacul Binder, se va pedala pe o distanta de 20 km unde se va folosi Str. Tiglarilor, Str. Deventer si Str. Tomis apoi se iese din oras pe un traseu offroad, iar la revenire se va alerga 5 km in jurul Lacului .

Pentru siguranța cicliștilor, pe traseul menționat mai sus, sâmbătă, 04 septembrie a.c. circulația rutieră va fi închisă, după cum urmează:

-Între orele  09,30 - 12,30 pe tronsonul Strada Tiglarilor (lacul lui Binder) – Strada Deventer – Strada Tomis (intersectie cu strada Luxemburg).

Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, de la strada Tomis – Strada Tiglarilor (lacul lui Binder).

În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă anticipat intervalelor orare menționate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1104

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus