Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
6°C

Sibian atacat cu un cuțit, de doi tineri, pe Mihai Viteazu. Polițiștii fac cercetări

Sibian atacat cu un cuțit, de doi tineri, pe Mihai Viteazu. Polițiștii fac cercetări

Un tânăr a reclamat la poliție faptul că sâmbătă noaptea a fost atacat, din senin, de doi băieți, în timp ce mergea spre casă. Acum, autoritățile îi caută pe agresori.

Sibianul povestește cum, în timp ce se deplasa pe bulevardul Mihai Viteazu, doi tineri au strigat după el, apoi s-au apropiat și au devenit violenți. L-au amenințat cu un cuțit, apoi au început să fugă după el pe stradă.

„Când am ajuns pe Mihai Viteazu, colț cu Rahovei, am apucat să trec jumătate de stradă și doi băieți, de maxim 17-18 ani, m-au întrebat dacă am să le dau o brichetă. M-am căutat prin buzunare, le-am spus că nu am și mi-am continuat drumul. Când am ajuns pe trotuar au strigat din nou după mine, s-au apropiat și au început să mă amenințe. Unul dintre ei a scos cuțitul la mine. Am fugit în mijlocul străzii și au venit amândoi după mine, fiecare cu câte un cuțit în mână. Urlau la mine că o să mă omoare. Am aruncat cu sticlele de bere după ei, încercând să mă apăr”, relatează Robert.

Tânărul a depus plângere la poliție și așteaptă ca autoritățile să îi găsească pe cei doi agresori. 

„Aspectele în cauză fac obiectul unei plângeri depuse și înregistrate în cursul acestei zile la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus