Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Încă un centru de vaccinare s-a închis temporar în județul Sibiu

Încă un centru de vaccinare s-a închis temporar în județul Sibiu

Începând cu data de 6 septembrie, s-a suspendat temporar activitatea Centrului de vaccinare din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 5 din Mediaș. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică în această dimineață.  În centrul din Mediaș se administra vaccin produs de compania Pfizer-BioNTech. În județul nostru rămân, în continuare, active pentru vaccinarea populației împotriva Covid-19 un număr de nouă centre, două în municipiul Sibiu și câte un centru în Mediaș, Șelimbăr, Agnita, Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni și Tălmaciu.

Potrivit raportului transmis de DSP, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 182 persoane împotriva Covid-19, 63 cu vaccin Johnson&Johnson și 119 cu vaccin Pfizer.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 255.382 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 134.917 persoane cu prima doză de vaccin și 120.465 persoane cu cea de-a doua doză.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus