Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Un nou traseu de drumeție, marcat la Rășinari

Un nou traseu de drumeție, marcat la Rășinari

Rășinărenii au marcat în această săptămână un nou traseu de drumeție. Traseul are o lungime de aproximativ 5,5 km și pornește din centrul localității spre dealul Cisnădiorii și înapoi în Rășinari.

Începerea marcării unui nou traseu de drumeție a fost sărbătorită cu plăcintă verzar. Echipa a marcat în cursul acestei săptămâni fundalul galben, urmând ca traseul să fie marcat cu punct roșu pe fundal galben.

„Cu ajutorul Primăriei Rășinari, a Asociației Pensiunilor Agroturistice Rășinari si cu sprijinul echipei Tehnice din cadrul programului Anii Drumeției vom finaliza marcarea traseului de drumeție. Am aplicat fundalul galben, urmând ca până la final, traseul să fie marcat cu punct roșu pe fundal galben. Traseul este ușor de parcurs, ideal pentru familii cu copii. Peisajul este foarte pitoresc, cu priveliște spre Munții Cindrel, Cetatea Cisnădioara, comuna Rășinari, Mănăstirea Rășinari”, transmit reprezentanții primăriei Rășinari.

Marcarea traseului face parte din programul „Anii Drumeției”.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2522

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

David

Acum 1 an

Mult succes cu câinii ciobăneşti!
Raspunde

Matei

Acum 1 an

ati facut ra***** praf cu anii drumetiei. este un standard de marcaj turistic omologat in romania, stiati de el?
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Chestia asta cu Anii Drumetiei e doar un slogan ca multe altele ca cei de la putoare sa sifoneze niste bani,dar in final nu lasa nimic bun in urma lor.Anul viitor cine stie ce vor mai scoate. Daca vreti drumetii mai bine nu in jurul Sibiului unde e plin de cioabni cu cainii lor si mizeria lasata in urma. Incercati in judetele vecine,Alba sau Hunedoara, de departe e mai placut acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus