Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Control judiciar pentru un bărbat care a furat o drujbă și o boxă, dintr-o gospodărie din Agnita

Control judiciar pentru un bărbat care a furat o drujbă și o boxă, dintr-o gospodărie din Agnita

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Coveș, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce polițiștii au constatat că a furat o drujbă și o boxă audio din anexa locuinței unui localnic din Agnita.

Infracțiunea a fost sesizată în dimineața zilei de 11 septembrie, iar autoritățile l-au reținut pe făptaș în aceeași zi. acesta a cauzat un prejudiciu de 1.400 de lei. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma investigațiilor desfășurate în câteva ore au reușit identificarea și prinderea presupusului autor al faptei, reținându-l pentru 24 de ore. 

La data de 12 septembrie, bărbatul a fost prezentat unității de parchet competente, procurorul de caz dispunând plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările în acest caz continuă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus