Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

O nouă stradă din Sibiu intens circulată intră în reparații

O nouă stradă din Sibiu intens circulată intră în reparații

Cei peste 500 de metri ai străzii Abatorului din Sibiu intră în reparații începând de marți, 14 septembrie, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Lucrările de reparații vor include și sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Constituției și Nicolae Teclu. ”Lucrările se vor desfășura sub trafic, dar se va circula alternativ pe o singură bandă. În primele zile se va îndepărta stratul vechi, de uzură, iar joi, 16 septembrie, și vineri, 17 septembrie, este planificată turnarea noului strat de asfalt, aceasta depinzând de condițiile meteorologice. Șoferii sunt rugați să ocolească această stradă pe cât posibil pentru a evita blocajele. În cazul în care nu este posibilă ocolirea, rugăm participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să circule cu atenție sporită, respectând semnalizarea provizorie, de șantier”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu.

Sursa foto: Primăria Sibiu

Lucrările de reparații sunt executate de către Terra Building SRL, în cadrul contractului de întreținere a infrastructurii rutiere din oraș. Cei de la Terra Building au rămas singurii care să execute astfel de lucrări în următorii aproximativ trei ani, după ce Primăria a reziliat contractul cu cei de la Comtram pentru execuția unor lucrări necorespunzătoare și emiterea unor acte care, mai apoi, să acopere neregulile (detalii aici).

Vizualizari: 4626

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Moki

Acum 1 săptămână

Terra Building e pentru noi, Comtram 2!
Raspunde

Tocilean

Acum 1 săptămână

Cred ca toate sensurile giratorii ar trebui refăcute. ... În special intersecție Bd. M. Viteazu cu str. Rahova.
Raspunde

Cetateanul

Acum 1 săptămână

Tot orasul ar trebuii refacut. Nu se poate ca pe Balea sa lasi asemenea transee, iar coforul asfaltic este praf. Sper ca herr Fodor sa isi dea demisia cat de curand pentru ca functia asta o depaseste!
Raspunde

Gheo

Acum 1 săptămână

Ai dreptate Daramati tot rahatul ala de oras si faceti parcari si vile oltenesti ca asa va place........ mama masi de unire
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus