Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

BC CSU Sibiu joacă patru meciuri de pregătire în Spania

BC CSU Sibiu joacă patru meciuri de pregătire în Spania

BC CSU Sibiu a ajuns în Spania acolo unde are programate, timp de o săptămână, 4 partide de verificare. Primul meci se va consemna diseară, de la ora 20:00, ora României, atunci când galben-albaștrii se vor duela în cadrul unui eveniment cu tradiție: Araba-Álava Trophy, cu renumita echipă care participă în EuroLigă-Baskonia. Vor urma alte două partide, în 16 și 17 septembrie, în Gijon, cu echipa din localitate, Circulo Gijon (16.09) și cu Unicaja Banco Ovidevo (17.09). Turneul european de pregătire al BC CSU Sibiu se va încheia cu meciul programat în 19 septembrie, împotriva celor de la Palma. 

Partida de diseară va putea fi urmărită LIVE pe contul de youtube al echipei gazdă. După Baskonia, BC CSU Sibiu se deplasează la Gijon, pentru participarea în cadrul unui turneu, de asemenea, cu tradiție. Aici, elevii lui Dan Fleșeriu se vor duela în 16 septembrie, de la ora 21:00, ora României, cu echipa gazdă a turneului Circulo Gijon, iar în ziua următoare, de la aceeași ora, cu Unicaja Banco Ovidevo. 

Sâmbătă, BC CSU Sibiu va zbura spre Mallorca, unde are programat pentru duminică, 19 septembrie, ultima partidă de verificare, de la ora 21:00, cu Palmer Alma Mediterranea echipă ce evoluează în liga spaniolă LEB gold, duel ce va fi, de asemenea meciul de prezentare al echipei spaniole pentru sezonul 2021/2022, în cadrul trofeului Ciutat de Palma de Bâsquet. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus