Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Trei copii diagnosticați cu COVID sunt internați la Spitalul de Pediatrie alături de mamele lor

Trei copii diagnosticați cu COVID sunt internați la Spitalul de Pediatrie alături de mamele lor

Sunt patru copii internați în acest moment pe secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, potrivit autorităților. Trei dintre aceștia sunt internați cu mamele lor, femeile fiind și ele testate pozitiv.

La începutul săptămânii, Ministerul Sănătăţii a anunţat că, unităţile sanitare cu paturi, care au în structură secţii sau compartimente cu profil pediatric, pot asigura asistenţa medicală pentru însoţitorii care sunt cazuri suspecte şi cazuri confirmate de COVID-19, atât timp cât nu sunt cazuri de ATI. De asemnenea, ministerul a anunțat că în cazul în care copilul este bine și poate fi externat, iar adultul necesită, în continuare, internare, medicul curant al însoţitorului împreună cu şeful de secţie au obligaţia de a organiza transferul acestuia pe o secţie de adulţi, în cadrul aceleiaşi unităţi sanitare sau într-o altă unitate sanitară.

Din fericire, în acest moment, niciun pat al secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie din Sibiu nu este ocupat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus