Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

Zece paturi în plus la Spitalul Județean pentru bolnavii de COVID. Numărul spitalizaților depășea ieri 130 de persoane

Zece paturi în plus la Spitalul Județean pentru bolnavii de COVID. Numărul spitalizaților depășea ieri 130 de persoane

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu anunță suplimentarea numărului de paturi pentru internarea pacienților infectați cu virusul SARS CoV-2, în contextul evoluției actuale. Astfel avizul DSP a fost dat pentru suplimentarea cu 10 paturi a spitalului, paturi destinate pacienților diagnosticați cu COVID-19 și care necesită internare.

„În prezent, SCJU Sibiu dispune pe secții de un total de 58 de paturi pentru pacienții Covid precum și un total de 18 paturi ATI – Covid. Precizăm că evoluția numărului de cazuri este monitorizată cu atenție în vederea adaptării structurilor de asistență COVID la contextul epidemiologic”, transmite Decebal Todăriță purtător de cuvânt al instituției.

Vă reamintim că în raportul dat de autorități joi, 16 septembrie, au fost anunțate 72 de noi infectări cu SARS CoV-2 în rândul sibienilor. De asemenea, la ora 8.00, tot în cursul zilei de ieri, erau spitalizate un număr de 136 persoane, dintre care pe ATI 18 persoane.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus