Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Mesaj RO-ALERT care începea cu URSUL BAAA - anchetă internă la ISU Brașov

Mesaj RO-ALERT care începea cu URSUL BAAA  -  anchetă internă la ISU Brașov

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov desfăşoară o anchetă internă după ce, luni, la populaţie a ajuns un mesaj de avertizare RO-ALERT cu privire la prezenţa unui urs într-o zonă locuită, care începea cu formularea "ursul baaa!".

"Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov", a fost textul mesajului primit de braşoveni.

La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă.

"Desfăşurăm o anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere a mesajului. (...) Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Braşov cu privire la prezenţa ursului pe strada Stejărişului, pentru a evita deplasările în zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adăugat cuvintele 'ursul baaa'. Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înţeles conţinutul şi scopul preventiv al mesajului", a transmis, marţi, ISU Braşov.

foto Brasov.net

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus