Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

1035 de cazuri noi în septembrie, 37 de decese. Creștere accelerată în valul 4

1035 de cazuri noi în septembrie, 37 de decese. Creștere accelerată în valul 4

Spre deosebire de valurile doi și trei, valul patru aduce în județul Sibiu, într-un timp scurt, un număr mare de cazuri pozitive și decese. Într-o lună de zile s-a ajuns la peste o mie de cazuri și 37 decese, în timp ce în valurile doi și treci creșterea a fost mult mai lentă. Până să se ajungă la vârful valului doi, creșterea cazurilor s-a întins pe durata a aproape cinci luni, iar în cazul valului trei creșterea s-a menținut pe durata a trei luni.

De această dată, s-a ajuns s-a ajuns de la un nivel aproape de zero, la jumătate din evoluția valului trei într-o singură lună, creșterea fiind accelerată.

În ultimele 24 de ore s-au depistat 71 de cazuri noi de Covid și trei decese, fiind vorba de o femeie de 77 de ani, internată la Spitalul Municipal Mediaș, nevaccinată, un bărbat de 69 de ani, internat la Spitalul Județean Sibiu, nevaccinat și un bărbat vaccinat, în vârstă de 75 de ani, intubat la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1059  persoane aflate în carantină și un număr de 590  persoane în izolare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus