Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Președintele Iohannis, despre USR PLUS: Se comportă ca într-o dezbatere pe rețelele sociale, la primul impas își iau lucrurile și pleacă

Președintele Iohannis, despre USR PLUS: Se comportă ca într-o dezbatere pe rețelele sociale, la primul impas își iau lucrurile și pleacă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că Partidul Naţional Liberal are obligaţia să continue să guverneze responsabil şi a subliniat că guvernarea "nu este un loc al ironiilor sau al gâlcevii nesfârşite, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi într-o dezbatere pe reţelele de sociale, iar când apare primul impas îşi iau lucrurile şi pleacă".

"Guvernarea presupune însă, în primul rând, o muncă de echipă, cu parteneri care se bazează pe relații de respect și încredere reciprocă, iar Partidul Național Liberal are obligația față de români să continue să guverneze responsabil.

Guvernarea nu este un loc al ironiilor și al gâlcevii nesfârșite, în care unii parteneri se comportă că și cum ar fi într-o dezbatere pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă.

Guvernarea înseamnă responsabilitate, perseverență, tenacitate, dialog real cu cetățenii. Cine nu este pregătit pentru așa ceva nu poate guverna România," a spus președintele. 

"Prioritățile rămân neschimbate: românii vor investiții în sănătate și infrastructură, românii vor eliminarea birocrației și vor digitalizare, românii vor venituri mai mari și sprijin pentru categoriile vulnerabile. Românii vor o educație mai bună pentru copiii lor, românii vor să își îndeplinească visul european, al unui trai prosper într-o societate liberă și democratică," a mai spus șeful statului.

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 4 săptămâni

No mă, că dintr-o dată iohannis știe sa vorbească. Atâția ani a fost doar un președintele statuie, bun de pus pe un mileu și acum că a luat-o razna câinele lui, și-a dat seama că are și el voce. Face poze cu maneliștii, dă sfaturi. Înainte să mai facă pe deșteptul, poate ne dă mai multe detalii despre "fratele lui din altă mamă", zis și keul. Poate ne detaliază afacerile lui keul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus