Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Weekend plin de surprize la Obor Fest

Weekend plin de surprize la Obor Fest

Obor Fest continuă în acest weekend cu mai multe evenimente speciale pregătite pentru sibieni. Atât pentru astăzi, cât și pentru duminică organizatorii au pregătit un program variat, care să satisfacă preferințele tuturor. 

Sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 19, pe scena de la Obor Fest  va urca Andra Gogan, iar duminică „ziua folclorului” îi va aduce la festival pe Mariana Anghel, Geanina Gavrilă, Răzvan Năstăsescu,Traian Stoiță, Adriana Anghel, Ansamblul Folcloric Ceata Junilor, Școala de dans Ioan Macrea, Ansamblul Folcloric Doruleț, Ansamblul Folcloric Datina, Grupul Folcloric Doruri Sibiene, Ansamblul Folcloric Florile Vișei, Georgiana Oancea, Bogdan Firu,  Antonia Bogdan,  Cristina Posa, Selena Güller, Anastasia Popescu, Radu Nicole, Pamfiloiu Tania și mulți alții.

„Fie că eşti copil, fie că ești adult, pe întreaga perioadă a evenimentului te aşteaptă concerte, jocuri, ateliere de creație,  dulciuri, tobogane,  trambuline și multe alte locuri de joacă. Pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu preparate aromate, produse de patiserie și panificație, brânzeturi şi produse de apicultură”, transmit organizatorii evenimentului.

O altă surpriză pentru tineri anul acesta este noua componentă a evenimentului: “OBOR FEST dj party “. În cadrul acesteia, timp de trei zile joi, vineri și sâmbăta dj de renume precum AYA și ARIAS, care tocmai ce au mixat la UNTOLD, Sibiu Music Fest și alte festivaluri mari din țară, vor veni să încânte cu melodii special alese.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2088

Comentarii

1 comentarii

Azi cereau dovada inteparii

Acum 2 ani

Fix in ziua cand unii stăteau cu miile ÎN Romexpo, loc inchis si la nici un scaun distanta, unii fără măști, noua in aer curat, in jurul orei 14, ne-au cerut dovada vaccinarii la intrarea în aer liber cu câteva persoane dincolo de gard, este incredibil ce vremuri trăim. Da nu ne vaccinam, cu cat vad mai acerb dorința asta de înțepa pe oricine, oricum, cu cat mai multe doze cu un ser in curs de investigare..analiza si urmări, boicot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus