Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Drama continuă a familiei Marghidan: Soția luptă să învingă cancerul, iar soțul își pierde auzul din cauza unei infecții. Oamenii au nevoie de ajutor

Drama continuă a familiei Marghidan: Soția luptă să învingă cancerul, iar soțul își pierde auzul din cauza unei infecții. Oamenii au nevoie de ajutor

Drama familiei Marghidan nu pare a se mai opri. După ce Rodica Marghidan, fost medic veterinar și mamă a patru copii, trei băieți și o fată, duce o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare, acum a venit rândul soțului ei să aibă nevoie de ajutor. Din cauza stresului acumulat în ultimii ani și a nopților nedormite, soțul acesteia, Gheorghiță Marghidan s-a îmbolnăvit de Hepatita B, iar acum are nevoie de o intervenție chirurgicală, fără de care ar putea să-și piardă complet auzul. De-a lungul timpului oamenii cu suflet mare au fost alături de femeie și au ajutat-o în lupta sa. Acum este bine, în perioadă de convalescență și se pregătește de un nou tratament de care va avea parte în luna ianuarie. Operația soțului ei, însă, va avea loc la jumătatea lunii octombrie și oamenii au nevoie de ajutor financiar. 3.000 de euro, mai exact.

O vorbă din bătrâni spune „să nu ne dea Dumnezeu cât putem duce”. Asta pare să simtă familia Marghidan în ultimii ani, că necazurile lor nu se mai termină. De mai bine de șapte ani de zile Rodica se luptă cu cancerul, însă, datorită oamenilor de bine, reușește, bătălie cu bătălie să se apropie de câștigarea războiului. O face pentru familia care are nevoie de ea. Cu donațiile primite a reușit să facă vertebroplastie, o intervenție minim invazivă care a scăpat-o de durerile crunte pe care le avea la coloană, iar din luna ianuarie va începe un nou tratament.

Problema de data aceasta este cu Gheorghiță, soțul ei.

Citește și „Luptă de peste șapte ani cu cancerul, însă costurile o depășesc. Rodica Marghidan are mare nevoie de ajutor”

„De scurt timp am primit din nou o lovitură și acum e despre soțul meu care a aflat că trebuie să facă o intervenție chirurgicală la urechea stângă. I-a fost descoperită o pungă de infecție pe osul din spatele urechii interne și timpanul spart. Nu mai aude deloc cu acea ureche. Operația costă în jur de 3.000, bani pe care nu-i avem. Vă implor din tot sufletul poate se găsește cineva să îl ajute”, este strigătul femeii.

Gheorghiță spune că stresul adunat în ultimii ani și nopțile nedormite și-au pus amprenta serios pe sănătatea lui.

„Am plecat din 2017 cu o hepatită B și mai nou cu o infecție la urechea stângă și cu timpanul spart. Trebuie să fiu operat pentru îndepărtarea infecției și apoi trebuie pus un aparat auditiv, și o proteză în locul unde osul este afectat. Toate aceste costă, iar veniturile noastre nu pot acoperi aceste costuri”, spune și Gheorghiță.

Bărbatul trebuie să fie pentru intervenția chirurgicală la Cluj, în data de 22 octombrie și au nevoie de aproximativ 3.000 de euro.

 Foto principală: Gheorghiță Marghidan

Sursa foto: Fotografia a fost trimisă de familie alături de actele medicale

 

Oricine își dorește să ajute o poate face prin contul de mai jos

Titular Cont:  Marghidan Gheorghita

IBAN: RO94 RNCB 0593 1063 1893 0001

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Cititor curios

Acum 2 ani

Si, ce legătura are articolul acesta cu fotografia de titlu? Cumva pusă la deruta pentru postaci sa sară sa afirme ca e din cauza vaccinării, fara macar sa citească complet stirea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus