Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Video Cîțu: Cum să îmi dau demisia când avem nevoie să luăm decizii pentru români?

Video Cîțu:  Cum să îmi dau demisia când avem nevoie să luăm decizii pentru români?

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că "ultimul lucru" pe care l-ar face ar fi să-şi dea demisia din funcţie, susţinând că se spun "multe prostii" în spaţiul public.

El a fost întrebat de jurnalişti, după ce a participat la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoşoaia, despre posibilitatea de a demisiona de la şefia Executivului înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

"Se spun multe prostii în spaţiul public, vă daţi seama. Cum să îmi dau demisia când avem nevoie să luăm decizii pentru români? Acesta ar fi ultimul lucru pe care îl facem. Noi nu suntem PSD, noi nu dăm jos propriul Guvern, noi suntem Partidul Naţional Liberal şi avem un mandat clar de a guverna România şi de a face lucruri bune pentru români", a afirmat Cîţu, citat de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1193

Comentarii

4 comentarii

Cicero

Acum 1 an

Nene Câțule, te-ai lipit chiar așa de tare de scaun ? Alții nu mai pot lua decizii ? Și poate ceva mai bune - sau mai puțin rele. Vrei iar să ne faci datori vânduți fără rezultate vizibile ? Ești chiar de neînlocuit, cârmaciule cu viziune ?
Raspunde

KRAMNIK

Acum 1 an

Daca voi nu mă vreți, eu va vreau! In Romanica totdeauna poate fi mai rău . Am crezut că nu poate fi ceva mai rău decât Dragnea și acuma îl admiram pe Citu. Daca săptămână viitoare s-ar face un referendum pentru independenta Transilvaniei și viniturile oltenești ar vota PENTRU, la ce lehamite au pentru București!
Raspunde

Lavinia von Kaltabossen

Acum 1 an

Sibiul este un oras profund liberal si ne mandrim cu icoanele noastre: dl. presedinte si d-na Raluca! Noi nu votam altceva!
Raspunde

Tttt

Acum 1 an

poza asta spune tot despre om... este un Joker al Romaniei

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus