Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

145 cazuri noi, 38 pacienți pe ATI și cinci decese, în Sibiu, în ultima zi

145 cazuri noi, 38 pacienți pe ATI și cinci decese, în Sibiu, în ultima zi

Numărul pacienților internați la terapie intensivă a crescut cu opt persoane de la o zi la alta (ieri erau pe ATI 30 de pacienți, astăzi sunt 38). Totodată, 145 de persoane au fost confirmate ca infectate, dintre care două sunt reinfectate și cinci pacienți au murit. 

În această dimineață, la ora 8, erau internate 289 de persoane, cu 19 mai mulți pacienți decât ieri dimineață. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 988 de teste dintre care 115  RT-PCR și 873 teste rapide. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare 1.115 persoane aflate în carantină și 909 persoane în izolare. 

În județul nostru, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv 29.019 de persoane, au fost vindecate 22.554 de persoane, iar 1.135 persoane au decedat.  

74 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în controale în contextul pandemiei, fiind verificate 584 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 29 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 137 de mijloace de transport, din care 5 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 2 ani

Vai ce poza, cu carpa aia inutila (ok, buna la sters praful). Aia credeti, ca cine s-a infectat s-a infectat pt ca mergea pe strada fara carpa inutila pe mecla? nu , s-a infectat pt ca a stat perioade indelungate la interior cu cineva infectat, purtand sau nu carpa, care e un pic mai utila (nu cu mult) cand stai inauntru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus