Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Petreceți Ziua Mondială a Educației ca-n filme, la CineGold

Petreceți Ziua Mondială a Educației ca-n filme, la CineGold

Marți, 5 octombrie, CineGold sărbătorește Ziua Mondială a Educației oferind un pachet special tuturor copiilor cu vârsta sub 11 ani, însoțiți de adulți: 15 lei prețul unui bilet la film și un popcorn mic, gratuit, inclus în acest preț.

Oferta de filme al caror rating este AG (audiență generală) include: România sălbatică,
Paw Patrol – filmul, Boss Baby – Afaceri de familie și Luca.

Detalii despre orele de proiecție ale filmelor puteți afla de pe site-ul CineGold – www.cinegold.ro .

Deși CineGold recomandă achiziția biletelor online (site și aplicație de mobil) există și alte două modalități de a cumpăra bilete: de la ATM-urile din holul cinematografului sau de la casele de marcat.

Pentru că situația epidemiologică actuală din Sibiu o impune, accesul adulților se face doar în baza documentelor care atestă finalizarea schemei de vaccinare (10 zile) sau care se află în perioada cuprinsă intre a 15-a zi și a 180-a zi ulterioare confirmării infectării cu SARSCOV-2.
Copiii sub 11 ani nu au nevoie de test sau de dovada trecerii prin infectare. Pe toată durata prezenței în cinematograf purtarea măștii este obligatorie iar gradul de ocupare al sălilor nu va depăși 50%.

Mai multe detalii și regulamentul campaniei pe www.cinegold.ro/promotie

Vă așteptăm cu drag într-o lume magică!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus