Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

Interstar, în Liga Elitelor

Interstar, în Liga Elitelor

An de an, Campionatele Județene de Fotbal rezervate juniorilor U15, U13 si U11, stârnesc un real interes la nivel județean, pentru că premiul este pe măsură, pentru niște fotbaliști în formare care doresc să se întreacă întotdeauna cu cei mai buni.

Participarea la categoria U15 județean, conferă echipelor clasate pe primele locuri în cele două sau trei serii (în funcție de numărul echipelor competitoare), să acceadă în Liga Elitelor U15, competiție organizată de Federația Romana de Fotbal. În fiecare an, de la înființarea Ligii Elitelor U15 și până în prezent, Interstar Sibiu a reușit calificarea în această competiție.

În sezonul 2021-2022, Interstar Sibiu U15 conduce detașat seria în care evoluează, cu maxim de puncte acumulate și aproape calificată în Liga Elitelor.

La nivelul juniorilor U13 și U11 noutatea acestui sezon o reprezintă decizia FRF de a nu se mai ține cont de rezultate și clasamente. Acest lucru nu i-a împiedicat însă pe micii fotbaliști de la Interstar să evolueze de aceeași manieră ca și în sezoanele precedente. Atât la U13, cât mai ales la U11, rezultatele din acest sezon, deși nu se contabilizează, sunt unele deosebite și cu multe goluri marcate.

"Chiar dacă sistemul competițional a suferit câteva modificări, acest aspect nu influențează cu nimic modul de abordare al jocurilor precum și strategia noastră ca și club. Rămânem la fel de conectați ca și până acum. Modul de exprimare al juniorilor noștri este întărit prin rezultatele foarte bune obținute până în prezent în acest sezon, iar acest lucru este ceea ce ne interesează cel mai mult. Mulțumim Romgaz România și Primăriei Sibiu pentru că sunt alături de fotbalul sibian juvenil", Bara Caius președinte Interstar Sibiu. Participarea în competiții a echipelor U15, U13 și U11 a celor de la Interstar Sibiu este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2021.

Vizualizari: 931

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus