Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

A încercat să scape de dosar penal mințind polițiștii că nu are actele la el

A încercat să scape de dosar penal mințind polițiștii că nu are actele la el

Un bărbat de 52 de ani din Retiș s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic de poliție și a mințit că nu are actele la el. De fapt, bărbatul avea permisul suspendat.

La data de 12 octombrie, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control în trafic, pe str. Avram Iancu din oraș, un autoturism la volanul căruia a fost depistat un bărbat, 52 de ani, din Retiș, care le-a declarat polițiștilor că nu deține asupra sa documentele de identitate, inclusiv permisul de conducere. 

Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată începând cu data de 6 octombrie. 

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin 2 Cod Penal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Flo

Acum 2 ani

Practic nu a mintit :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus