Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

DSP Sibiu: Se înființează trei centre noi de vaccinare

DSP Sibiu: Se înființează trei centre noi de vaccinare

Directorul DSP Sibiu, Lucian Blăguțiu, anunță că a crescut interesul sibienilor pentru vaccinare în ultima perioadă și a acordat aviz de funcționare a două noi centre de vaccinare. Astăzi, Spitalul CFR a făcut solicitare pentru deschiderea unui nou centru în municipiu.

”Câtă vreme mare parte din populație e vaccinată și am solicitări de vaccinare, inclusiv pentru doza unică îmi arată că populația asta este mai responsabilă. Ne menținem pe printre județe din România, iar tendința de vaccinare încă există. Înființăm noi centre de vaccinare. Am înființat deja la Universitatea Lucian Blaga și la o clinică privată, iar astăzi spitalul CFR a depus o cerere de deschidere a centrului de vaccinare. Mai sunt solicitări, ceea ce este foarte bine”, susține Lucian Blăguțiu pentru Turnul Sfatului.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 1.372 persoane împotriva Covid-19 în județul Sibiu, dintre care 549 cu doza I, 111 cu doza II și 712 cu doza III, fiind administrate 212 doze de vaccin Johnson&Johnson, 30 doze de vaccin Moderna și 1.130 doze vaccin Pfizer.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 280.769 doze de vaccin.

În județ sunt acum active 11 centre de vaccinare, pe lângă activitatea medicilor de familie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Sa se vaccineze ei cu neamul lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus