Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
10°C

”La greu, cel mai simplu este să renunți și să cauți vinovați”. Conducerea echipei de baschet CSU Sibiu îi cheamă pe suporteri la o discuție

”La greu, cel mai simplu este să renunți și să cauți vinovați”. Conducerea echipei de baschet CSU Sibiu îi cheamă pe suporteri la o discuție

Conducerea echipei de baschet CSU Sibiu a anunțat duminică dimineața că îi așteaptă pe toți suporterii echipei la o discuție sinceră, la Sala Transilvania. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00 și vizează startul slab de sezon al echipei sibiene, care a generat critici din partea unor fani.

”Credem în voi, v-am ascultat vocile mereu și am apreciat întotdeauna criticile constructive. Vă asigurăm că și noi am sperat la un alt debut de sezon. Am încercat să găsim însă, zi de zi soluții pentru a ne redresa și trece peste momentele acestea. E dureros pentru fiecare dintre noi să conștientizăm situația în care suntem, dar sportul ne-a învățat pe toți să luptam, minut de minut, pentru a fi tot mai buni.

Crezul nostru a rămas #NuCedăm, motiv pentru care, căutăm soluții și suntem în discuții pentru aducerea a încă a unui jucător care să completeze lotul echipei și să sprijine eforturile celor care, în toate aceste ultime partide încheiate cu înfrângeri dureroase, și-au dat sufletul pe teren. Credem în fiecare dintre jucătorii noștri, în fiecare dintre cei care muncesc zi de zi în jurul echipei și suntem convinși că împreună cu voi toți, vom reuși să depășim acest impas.

La greu, cel mai simplu este să renunți și să cauți vinovați, dar ne încăpățânăm zi de zi să muncim și mai mult și sperăm că vom schimba în bine lucrurile, pentru a reuși să creăm premise pentru a performa la un nivel mai bun.

Ne dorim un dialog deschis cu voi, astfel că astăzi, de la ora 18:00, Horațiu Floca, Laurențiu Buduleci și Dan Fleșeriu, vor fi la Sala Transilvania, pentru a discuta deschis cu voi, cei mai frumoși suporteri din țară”, au transmis oficialii CSU Sibiu, pe pagina de facebook a echipei.

Vizualizari: 1175

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ale

Acum 1 lună

Pe cei care merg, suporteri, va rog, transmiteti si intrebarea asta: care este explicatia pt bugetul mizer din acest sezon si din cauza caruia avem acum acest lot incomplet de jucatori? Multumesc
Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

Nu ai bani => nu ai jucatori => anul asta vom fi ciuca batailor , daca prindem primele 8 sa zicem bogdaproste!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus