Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Colin Powell, fostul secretar american de stat, a murit din cauza complicațiilor COVID

Colin Powell, fostul secretar american de stat, a murit din cauza complicațiilor COVID

Fostul secretar american de stat Colin Powell, prima persoană de culoare care a deținut această funcție, a murit din cauza complicațiilor date de COVID, a anunțat familia sa, potrivit CNN, citat de digi24.ro

Colin Powell avrea 84 de ani. El a fost șeful diplomației americane pe parcursul mai multor administrații republicane în ultimii ani ai secolului trecut și primii ai secolului XXI.

Era vaccinat cu schemă completă. Vrem să mulțumim personalului medical de la Walter Reed National Medical Center pentru felul în care l-au îngrijit. Am pierdut un remarcabil și iubitor soț, tată, bunic și mare american”, a scris familia lui Colin Powell într-un mesaj pe Facebook.

Colin Powell a fost general cu patru stele și șeful Statului Major în timpul administrației președintelui George H.W. Bush în timpul Războiului din Golf, din 1991, când trupele conduse de SUA au alungat armata irakmiană din Kuweit.

foto CNN

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Popa

Acum 1 an

Distinsa Corina Cretu l-a iubit mult! Si putea sa-i fie tata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus