Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Poliția a urmărit un șofer beat, azi-noapte, între Orlat și Cristian. Mașina s-a oprit într-o conductă de gaz

Poliția a urmărit un șofer beat, azi-noapte, între Orlat și Cristian. Mașina s-a oprit într-o conductă de gaz

Polițiștii rutieri au urmărit azi-noapte un șofer care a refuzat să oprească la semnalele lor. Bărbatul s-a oprit cu mașina într-o conductă de gaz. Se pare că avea permisul suspendat și era băut.

Urmărirea a avut loc în jurul orei 00:15, pe DJ 106E Orlat – Cristian. Polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus spre Sibiu. La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a frânat brusc și a întors autoturismul, schimbându-și direcția de deplasare spre localitatea Orlat. Urmărit de polițiști, bărbatul a virat din nou, spre localitatea Cristian, apoi a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu o conductă de gaz și cu zidul unui imobil.

La fața locului a fost solicitat sprijinul unui echipaj medical și al unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu pentru prevenirea unei explozii generate de lovirea conductei de gaz.

Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mag, nu a necesitat transportul la spital. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, după ce a fost depistat conducând cu viteză peste limita legală, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus