Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei: Datoria raţională şi urgentă a fiecăruia este să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei: Datoria raţională şi urgentă a fiecăruia este să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, i-a îndemnat pe români miercuri să ia foarte în serios pandemia de COVID-19 şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor.

"Am văzut cu toţii cumplitele imagini de la morgile unor spitale din Bucureşti. Este copleşitor ce se întâmplă pe fondul unui larg scepticism devenit letal şi hrănit de un absurd conspiraţionism. (...) În plină, agresivă pandemie, în contextul în care secţiile ATI ale spitalelor din întreaga ţară sunt total excedate de bolnavi care agonizează, iar morgile sunt arhipline, datoria raţională şi urgentă a fiecăruia dintre noi, fie şi în ultimul ceas, este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor, cărora le datorăm deplină încredere şi recunoştinţă", a transmis Vasile Bănescu, citat de Agerpres.

Marţi, România a înregistrat cifre record de îmbolnăviri de COVID (18.863 de cazuri noi în 24 de ore), dar şi de decese la persoane infectate (574).

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să aibă, miercuri, o şedinţă cu toţi responsabilii guvernamentali implicaţi în gestionarea pandemiei de COVID-19 pentru instituirea unor măsuri "clare, restrictive". 

foto radio Trinitas

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Zzz

Acum 1 an

vedem cum evlaviosii astia cu toate arhaismele si textele lor intortocheate nu au spus o data "vaccinati-va!" la orice fel de alte texte sunt campioni. intre timp, ascultand si ei de specialisti si medici organizeaza inca o adunare de moaste la Bucuresti. niste farisei!
Raspunde

AndreiD

Acum 1 an

Cum sa iti spuna bai, preotul sa te vaccinezi? Cand sunt profetii de zeci de ani ale sfintilor care spun ca satanele vor obliga intreaga planeta sa se vaccineze? Toate loazele progresiste, toti ateii, toti elgebetistii vor sa controleze discursul Bisericii. Mai mereti voi la tatucul vostru satana si controlati discursul lui, ticalosilor. Doar bisericile cazute au indemnat oamenii sa se vaccineze. Iar oamenii s-au delimitat de preotii si ierarhii care sunt cazuti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus