Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Încă un centru de vaccinare deschis în Sibiu la o clinică de pe Ștefan cel Mare

Încă un centru de vaccinare deschis în Sibiu la o clinică de pe Ștefan cel Mare

Un nou centru de vaccinare pentru imunizarea populației împotriva COVID-19 a fost deschis în Sibiu anunță reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Acesta se află pe strada Ștefan cel Mare, nr.47, ap.4. Punctul de vaccinare a fost deschis la cererea Centrului Medical PraxisMed Sibiu, aflat în relație cu Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu, mai spun reprezentanții DSP.

Reporterul Turnul Sfatului a luat legătura cu reprezentanții clinicii care spun că și-au dorit, prin deschiderea acestui centru să vină în sprijinul pacienților lor, dar și în sprijinul sibienilor.

Serurile aprobate în acest centru de vaccinare sunt cele produse de Pfizer și Johnson&Johnson și pot fi făcute toate cele trei doze. Doritorii se pot programa prin intermediul platformei oficiale Rovaccinare sau sunând la numărul de telefon 0747.560.994. De asemenea, pot merge și la liber, atunci când trec prin fața clinicii și se decid să se vaccineze.

Clinica are program în zilele de luni, marți și joi de la ora 9.00 la 15.00, miercuri de la 13.00 și până la 17.00 iar sâmbătă de la 12.00 la 16.00.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus