Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Spitalul Județean a cumpărat 500 de saci pentru transportul persoanelor decedate: 17.250 de lei

Spitalul Județean a cumpărat 500 de saci pentru transportul persoanelor decedate: 17.250 de lei

500 de saci pentru transportul persoanelor decedate au fost achiziționați de Spitalul Clinic Județean prin cumpărare directă pe SEAP.

Prețul total este de 17.250 de lei, iar prețul per bucată este de 34,5 lei. Sacii sunt impermeabili, sunt confecționați din polietilenă neagră și pot transporta cadavre  de până la 200 de kilograme. Aceștia au fermoar cu două cursoare și sunt livrați cu mănuși,  brățară de identificare și buzunar pentru documente.

”Achiziția sacilor pentru pacienții decedați este una periodică. Cantitățile pot diferi de la o achiziție la alta. Achiziția este efectuată pentru Serviciile de medicină legală și de Anatomie Patologică ale spitalului. Precizăm că în cazul infecției cu Sars-Cov-2 se folosesc 2 saci la un decedat”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Sibiu, Decebal Toderiță.

În luna octombrie, în județul Sibiu, au decedat în medie, șase persoane în fiecare zi, în urma infectării cu SARS CoV-2. În total, în această lună au decedat 123 de persoane, fiind a patra cu cele mai multe decese Covid de la începutul pandemiei. În aceste 21 de zile au decedat 123 de sibieni de Covid, 9,8% din totalul din această pandemie: 1.253.

Vizualizari: 1126

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 1 lună

Trebuia sa mentionati: fotografie cu un puternic impact emotional! Acum suntem speriati cu sacii si frigiderele de la morga doar-doar mergem la vaccin?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus