Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

VIDEO Nicolae Ciucă, candidat la funcţia de prim-ministru: am înţeles încredinţarea mandatului ca pe un gest de responsabilitate pentru a putea depăşi criza

VIDEO Nicolae Ciucă, candidat la funcţia de prim-ministru: am înţeles încredinţarea mandatului ca pe un gest de responsabilitate pentru a putea depăşi criza

Nicolae Ciucă, ministrul interimar al Apărării, a fost desemnat joi de preşedintele Klaus Iohannis candidat la funcţia de prim-ministru.

Ciucă a fost propunerea Partidului Naţional Liberal pentru această funcţie, la consultările avute cu şeful statului.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat, joi, negocieri cu ''toate forţele responsabile'' pentru a forma un Guvern care să poată fi aprobat de Parlament.

"Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pentru a putea depăşi situaţia de criză în care ne aflăm. (...) În acest sens vom negocia cu toate forţele responsabile, astfel încât într-o perioadă cât mai scurtă să reuşim să formăm guvernul şi astfel încât guvernul să fie aprobat", a afirmat Ciucă, la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres.

Comentarii

2 comentarii

Marcel

Acum 1 lună

Hai PSD încolonați la vot. După ce l-ați hulit toată viata voastră trebuie să-i votați propunerea personala. Ce-ți și viata asta! A zis cineva... ceva de anticipate? Bine KW după ce ai distrus PNL te apuci de treabă și în PSD. Spor la treabă!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Visul PSD s-a transformat in realitate: vor conduce fara sa-si faca probleme de erodare pentru alegerile din 2024 ! Multumim,luminat Conducator !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus