Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

11 elevi și dascăli au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore

11 elevi și dascăli au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean anunță că în ultimele 24 de ore au fost raportați 6 elevi și 5 cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Doi dintre elevi sunt din ciclul primar de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Mediaș, trei sunt din ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu, Liceul Teoretic „Gustac Gundisch” Cisnădie, Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” Tălmaciu, iar un elev fiind din ciclul liceal de la Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș.

Cele 5 cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt încadrate la: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu, Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu, Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” Tălmaciu, Grădinița cu Program Normal și Program Prelungit Nr. 1 Rășinari

De la debutul semestrului I al anului școlar 2021 - 2022, un număr de 269 cadre didactice și 746 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus