Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

A murit Robert Blaj, directorul Direcției Silvice Sibiu

A murit Robert Blaj, directorul Direcției Silvice Sibiu

Director al Direcției Silvice Sibiu din 2016, Robert Blaj a decedat în urma unei boli care l-a măcinat în ultimii ani și care acum nu a mai putut fi tratată, spun apropiații săi.

Blaj a împlinit în 7 iulie vârsta de 62 de ani. A fost cadru didactic al Universității Lucian Blaga din 2008 și președinte al Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sibiu pentru câțiva ani.

De asemenea, Robert Blaj a fost membru al FDGR din 1991, membru Lions Club Internaţional, Clubul Brukenthal Sibiu, membru C.I.C. (Consiliul Cinegetic Internaţional) din anul 2000 și membru al Societății ”Progresul Silvic” Sibiu.

Blaj a absolvit Facultatea de Silvicultură a Universitatății ”Transilvania” Braşov în anul1984, are un master în managementul calităţii la ULBS și a obținut diploma de doctor, tot la universitatea brașoveană, pe teme de biodiversitate vegetală şi animală.

Era totodată, cercetător în cadrul Institutul Naţional de Cercetări Economice „Costin C. Kiriţescu” al Academiei Române, pe teme de biodiversitate vegetală şi animală.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Citește și:

Robert Blaj, directorul Direcției Silvice: ”În câțiva ani vom rămâne fără pădurari, dacă nu se face nimic”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 10978

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Marioara

Acum 2 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca! A murit la o varsta inca tanara! Condoleante familiei!
Raspunde

Prof univ dr ing Gheorghe Spârchez

Acum 2 ani

Condoleante familiei. Am pierdut un un silvicultor de mare valoare, un specialist format la Facultatea de Silvicultură din Brașov, doctor al acestei facultăți si pot spune un prieten devotat al acestei instituții. În primăvara acestui an a condus practica de specialitate a studenților din anul IV Dumnezeu să-l odihnească
Raspunde

Ungureanu Mircea

Acum 2 ani

Regret pierderea unui prieten și a unui profesionist profund. D-zeu să-l odihnească în pace!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus