Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Proiectele Primăriei Sibiu pentru ”Anghel Saligny”: două drumuri, Păltiniș și două poduri. Doar nume, fără cifre

Proiectele Primăriei Sibiu pentru ”Anghel Saligny”: două drumuri, Păltiniș și două poduri. Doar nume, fără cifre

Programul național d investiții ”Anghel Saligny” va fi accesat de Primăria Sibiu prin patru proiecte, în cazul în care proiectele de hotărâre vor trece de consilierilor locali în ședința de joi și dacă vor fi considerate eligibile.

Administrația locală vrea să reabiliteze Podul Gării, să modernizeze și să extindă strada Viitorului și sectorul cuprins între strada Târgul Fânului și strada Moara de Scoarță, să facă o reparație capitală pe strada Gladiolelor, să reabiliteze drumurile vechi, iluminatul și zidurile de sprijin în Păltiniș și să reabiliteze și să extindă podurile de pe Șoseaua Alba Iulia.

Spre deosebire de solicitările Consiliului Județean pe acest program, unde există costuri estimative ale proiectelor pentru care se cer bani, primăria nu a considerat că este nevoie de aceste detalii. În proiectele de hotărâre nu apar decât numele obiectivelor, fără niciun alt detaliu.

Citește și:

Toate proiectele Consiliului Județean pe Programul ”Anghel Saligny”: 3 miliarde de lei pentru 221 km de drumuri

1,36 miliarde de lei, primul preț estimat pentru Centura Sud. Preț de 4 milioane de euro/kilometru

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Astrid Fodor, acasa!

Acum 6 luni

Adica, pe langa excedentul imens al Sibiului, ca urmare a *** din primarie care habar nu au sa gandeasca proiecte, acum se mai si aboneaza la mocaciuni din PNRR ca sa nu faca nimic, oricum! Plantati bah copaci, analfabetilor!

Raspunde

Petre

Acum 6 luni

Vreti sa reabilitati ptr a nu stiu cata oara podul gării? Dumnezeule, ce vacă de muls a fost acest pod ptr clica din administrația publică locală...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus