Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Filiala județeană Sibiu a ACOR construiește o casă pentru două familii afectate de inundațiile din județul Alba. Valentin Ivan: „Până la iarnă vom finaliza construcția”

Filiala județeană Sibiu a ACOR construiește o casă pentru două familii afectate de inundațiile din județul Alba. Valentin Ivan: „Până la iarnă vom finaliza construcția”

La sfârșitul lunii trecute, Filiala Județeană a ACOR Sibiu anunța că a început construcția unei case pentru două familii din localitatea Roșia Montană, județul Alba, cărora inundațiile produse în luna iulie a acestui an le-au distrus locuințele.

Valentin Ivan, președintele filialei Sibiu a ACOR și primarul comunei Sadu, spune că lucrările avansează cu pași repezi și că până la venirea iernii vor fi finalizate.

 „Lucrările avansează destul de rapid și până la iarnă vom finaliza construcția. Toate cele 41 de localități membre ale ACOR s-au implicat în ajutarea celor două familii. Ne dorim ca oamenii să beneficieze cât mai repede de locuință și tocmai de aceea am accelerat ritmul lucrărilor. Per total, suma care se va investi este de 45.000 de lei”, explică acesta.

„Casa Sibiului”, așa cum fost numită de către cei implicați, va fi locuită de șapte persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus