Miercuri,
08.02.2023
Cer Senin
Acum
-6°C

VIDEO Miniștrii propuși de Nicolae Ciucă: Alina Gorghiu la Justiţie, Cătălin Predoiu la Apărare, Florin Roman la Economie, Sigartău la Cercetare

VIDEO Miniștrii propuși de Nicolae Ciucă: Alina Gorghiu la Justiţie, Cătălin Predoiu la Apărare, Florin Roman  la Economie, Sigartău la Cercetare

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat, vineri, lista cu propunerile de miniştri pentru portofoliile PNL din noul Cabinet.

Potrivit anunţului făcut de Ciucă la finalul Biroului Executiv al PNL, propunerile sunt: Alina Gorghiu - Ministerul Justiţiei, Florin Roman - Ministerul Economiei, Cătălin Predoiu - Ministerul Apărării, Mircea Fechet - Ministerul Agriculturii, Robert Sighiartău - Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

În rest, portofoliile ar rămâne ocupate de cei care sunt și acum miniștri în guvernul Cîțu.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat vineri că programul de guvernare şi lista miniştrilor care vor face parte din Cabinetului Ciucă au fost aprobate de Biroul Executiv al liberalilor.

„Am supus dezbaterii şi am aprobat programul de guvernare şi lista de miniştri din Cabinetul Ciucă. Lista de miniştri a fost aprobată cu o singură abţinere, programul de guvernare a fost aprobat în unanimitate”, a spus Cîţu citat de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

NERO

Acum 1 an

Bine-nteles ca la justitie trebuie o marioneta, nu oameni competenti.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus